Der er gule streger på kanten af ​​bladene på Sansevieria Laurentii.Hele bladoverfladen ser forholdsvis fast ud, anderledes end de fleste sansevieria, og der er nogle grå og hvide vandrette striber på bladoverfladen.Bladene på sansevieria lanrentii er klyngede og opretstående, med tykke læderagtige og uregelmæssige mørkegrønne skyer på begge sider.

sansevieria lanrentii 1

Sansevieria gyldne flamme har en stærk vitalitet.Den kan lide varme steder, har god kuldemodstand og stærk modstand mod modgang.Mens sansevieria laurentii har stærk tilpasningsevne.Den kan lide varmt og fugtigt, tørkebestandighed, lys- og skyggebestandighed.Den har ingen strenge krav til jorden, og den sandede muldjord med god dræningsevne er bedre.

sansevieria gylden flamme 1

Sansevieria laurentii ser meget speciel ud, god tilstand, men ikke blød.Det giver folk en mere raffineret følelse og bedre dekorativ.

De tilpasser sig forskellige temperaturer.Den passende væksttemperatur for snsevieria golden flame er mellem 18 og 27 grader, og den passende væksttemperatur for snsevieria laurentii er mellem 20 og 30 grader.Men de to arter tilhører samme familie og slægt.De er konsekvente i deres vaner og avlsmetoder, og de har samme effekt til at rense luften.

Kunne du tænke dig at dekorere miljøet med sådanne planter?


Indlægstid: Okt-08-2022